Linii reciclare mase plastice
 
Masini echilibrat click pt. detalii
Masini rotative click pt. detalii
Pompe de vid click pt. detalii
Monitorizare click pt. detalii
Echip. Vulcanizare click pt. detalii
 
 

Descriere

In general liniile de reciclare deseuri de mase plastice sunt masini rotative complexe si scumpe sub raport financiar. La achizitionarea unei linii de reciclare trebuie avut in vedere marimea personalului de deservire, calificarea acestuia, fiabilitatea sistemului, costurile de intretinere si nu in ultimul rand pretul. Toate acestea, compania noastra le realizeaza prin introducerea unui concept modern de intretinere predictive.

Predictive Maintenance este stiinta determinarii starii de sanatate a masinilor rotative fara oprirea acestora si de a prezice, in functie de rezultatele analizelor, cand este necesara oprirea si interventia pentru reparatii.

Conceptul de Predictive Maintenance are la baza analiza vibratiilor si urmarirea lor in timp pentru a determina cu precizie gradul de sanatate al masinilor rotative si de a preintampina avariile. Predictive Maintenance protejeaza impotriva avariilor cea mai pretioasa investitie a companiei d-voastra : OMUL !

Implementarea sistemului de Predictive Maintenance implica cunoasterea si aplicarea teoriilor vibrotehnicii cu scopul de a reduce influenta vibratiilor asupra masinilor rotative la nivele impuse de standarde. Pentru aceasta, teoria Predictive Maintenance defineste pasii necesari rezolvarii problemelor:

 
  Vibratii     Procesare semnal     Detectie problema   Solutie  

 

 

            * traductori         * analiza spectral FFT              * vibratii rotori

Principala cauza a avariilor masinilor rotative este nivelul mare al vibratiilor in masini si in infrastructura lor: fundatie, cuplaje, lagare, sisteme de conducte. Sursele de vibratii cu amplitudini peste valorile prescrise de standarde sunt multiple:

  • dezechilibre dinamice rotor
  • aliniere defectuoasa masina
  • uzura sau distrugerea lagarelor:rulmenti sau cuzineti
  • uzura multiplicatoare
  • fenomene de rezonanta
 
  Moara de maruntit plastic ATLAS  

 

Moara este o masina rotativa pentru tocarea si reciclarea deseurilor de materiale plastice termoplastice - LDPE, HDPE, PP, PET.
Masina se compune dintr-un cilindru (stator) in interiorul caruia este montat un rotor echipat cu lame, antrenat de un motor electric. Folia se introduce in masina manual sau cu ajutorul unui ventilator unde lamele taie produsul, rezultand fulgii de plastic.

DATE TEHNICE

UM

ATLAS 450

ATLAS 500

ATLAS 600

ATLAS 800

Diametru rotor

mm

450

500

600

800

Lungime rotor

mm

800

900

1000

1200

Cutite rotative

buc

4

4

4

4

Cutite fixe

buc

3

4

4

4

Productivitate

kg/h

300

400

800

1000

Putere motor

kw

18

37

45

75

Control vibratii

 

nu

da

da

da

 

 
  Aglomeratorul/Densificatorul CICLON  

 

Aglomeratorul/Densificatorul este o masina rotativa pentru plastifierea si reciclarea deseurilor de materiale plastice termoplastice - LDPE, HDPE, PP, PET. Masina se compune dintr-un cilindru (stator) in interiorul caruia este montat un rotor echipat cu lame, antrenat de un motor electric. Folia se introduce in cilindru manual sau cu ajutorul unui ventilator unde lamele taie si plastifiaza produsul, temperature ajungand aproape de temperature de topire a plasticului. Prin adaugarea unei anumite cantitati de apa se provoaca o racire si o solidificare partiala a plasticului, care este transformat in granule usor de prelucrat pe o linie extruder.

Modelele CICLON sunt prevazute cu blocuri electronice de supraveghere MS 50 pentru a se elimina aparitia avariilor care duc la costuri mari financiare.

MS 50 este un sistem de monitorizare vibratii si temperatura permanent multicanal produs sa monitorizeze nivelul de vibratii pe masini rotative: pompe diferite fluide, compresoare, ventilatoare, motoare electrice. La depasirea valorilor prestabilite de vibratii, iesirea digitala de alarma se activeaza pentru a comanda un element de protectie. Cele 4 canale sunt independente, usor de setat de utilizator (tip de masura, nivel cap scala, nivel alarma). Iesirile analogice pot servi pentru integratea echipamentului intr-un sistem PC de supraveghere si monitorizare pe baza conceptului de Predictive Maintenance.

DATE TEHNICE

UM

CICLON 150

CICLON 300

CICLON 500

CICLON 800

Diametru tambur

mm

650

900

1200

1400

Inaltime tambur

mm

1800

1900

2100

2400

Cutite rotative

buc

2

2

2

2

Cutite fixe

buc

6

8

10

12

Material ciclu

kg

20

35

80

100

Putere motor

kw

45

55

75

132

Control temperatura

ºC

nu

da

da

da

Control apa racire

 

da

da

da

da

Control vibratii

 

nu

da

da

da

Ciclu semiautomat

 

nu

da

da

da

 
  Reparatii, Modernizari utilaje reciclare mase plastice  

 

 

Compania noastra execura reparatii si modernizari pentru toata gama de utilaje necesare in reciclarea deseurilor de materiale plastice termoplastice - LDPE, HDPE, PP, PET

  • executie si reconditionari arbori rotori: ventilatoare, mori, instalatii de spalat
  • executie si reconditionari casete rulmenti
  • echilibrari dinamice pe masini de echilibrat sau in-situ
  • masuratori de vibratii: Predictive Maintenance
 
 
| Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact |  
  ©2009 müller Prodservice SRL. All rights reserved